Wat te doen voor het behalen van Clubhandicap 54?

U bent in het bezit van baanpermissie Golfbaan Kromme Rijn en heeft uw theorie examen met succes afgerond, dan kunt u gaan oefenen en trainen voor het behalen van clubhandicap 54. Nadat  u een aantal keren de baan heeft gespeeld, de scores heeft bijgehouden en heeft bemerkt dat u voldoende stableford punten kan halen op basis van hcp 54. Dan kunt u met iemand die al een clubhandicap van minimaal 54 heeft, de 9 holes spelen. Indien u in deze ronde 19 punten of meer haalt, dan heeft u uw clubhandicap van 54 of lager behaald. (dit was vroeger GVB).

( let er wel op dat u de kaart loopt onder qualifying condities, dus niet met wintergreens, dan is de gelopen kaart niet geldig). De eerst kaart levert u in bij de administratie van Golfbaan Kromme Rijn, zodat deze in het systeem kan worden gezet. De volgende kaarten kunt u zelf invoeren in het E-GOLF4U systeem , vraag hiervoor eventueel assistentie aan de administratie.

Hoe verlaag ik mijn Clubhandicap 54?

Indien u Clubhandicap 54 heeft, kunt u middels het spelen van Qualifying  kaarten proberen uw handicap te verlagen. U kunt zelf kaarten gaan lopen en deze invoeren in het E-GOLF 4U systeem in de hal van het clubhuis

Wat als ik lid van de club wil worden?

Nadat u handicap 54 heeft gehaald kunt u zich aanmelden voor het registratie lidmaatschap, of volledig lidmaatschap van golfbaan Kromme Rijn.

Verdere informatie hierover klik hier

Registratie lidmaatschap van Golfbaan Kromme rijn, hoe werkt dat?

Golfbaan Kromme Rijn verzorgt de handicapregistratie van zowel leden als niet-leden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het registratiesysteem E-Golf4U. Hiervoor betaalt u een kleine vergoeding per jaar.

Vanaf het moment dat u geregistreerd bent in e-Golf4U kunt u scores van qualifying kaarten invoeren. Dit gebeurt op Golfbaan Kromme rijn in de hal op de daarvoor bestemde computer.

Het is ook mogelijk elders qualifying kaarten in Nederland te lopen. Indien de baan c.q. club gebruik maakt van e-Golf4U, dan kunt u daar via de zuil een kaart aanvragen. Indien de bezoekende baan geen gebruik maakt van e-Golf4U, dan kunt u daar via de caddie-master een qualifying kaart aanvragen. In beide gevallen dient u de score na in te voeren.