Golfreis

Wilt u een week actief bezig zijn met uw golfspel in een mooie omgeving in het buitenland dan is een golfreis zeker een aanrader! Golfschool Kromme Rijn verzorgt in samenwerking met een reisburo golfreizen.

Deze, meestal all inclusive reizen, zijn optimaal verzorgd. U speelt op schitterende banen en geniet van een mooi luxe resort. De ochtend bestaat uit een golflles waarin alle onderdelen aan bod komen. Daarna worden er 18 holes gespeeld, waarbij Chantalle Lens iedere dag in een andere flight meespeelt.

U kunt zelf deelnemen aan deze exclusieve reis maar u kunt uiteraard ook een eigen groep samenstellen (bijvoorbeeld met het bedrijf, met vrienden of als competitie team. Handicap 54 is wel een vereiste. De volgende reis is al weer gepland. klik op de flyer voor meer informatie

El Rompido zuid spanje
vanaf 20 mei tot 27 mei is er een luxe Semi all inclusieve golfreis naar El Rompido in Zuid Spanje. 5 dagen trainen en golfen op de 2 mooie 18 holes banen die naast het Hotel liggen. Tevens nog genoeg vrije tijd om van het mooie oude vissers dorpje te genieten.

Golfreis begin november 2023 naar Madeira

Vanaf 1 november tot 8 november is er een zonnige, leerzaame en spannende golf reis naar het mooie eiland Mardeira. We verblijven op basis van Logies ontbijt in het luxe Golden Residence hotel, dat uitkijkt op de oceaan. We gaan 4 keer golfen en nog 1 keer als optie naar een exclusieve baan. Uiteraard naast het golfen ook nog tijd om de omgeving te bewonderen.

Geplande trips of reizen: informatie staat in onderstaande flyers

Wilt u ook mee stuur mij dan snel een mailtje: info@chantallelens.nl