Golfreis

Wilt u een week actief bezig zijn met uw golfspel in een mooie omgeving in het buitenland dan is een golfreis zeker een aanrader! Golfschool Kromme Rijn verzorgt in samenwerking met een reisburo golfreizen.

Deze, meestal all inclusive reizen, zijn optimaal verzorgd. U speelt op schitterende banen en geniet van een mooi luxe resort. De ochtend bestaat uit een golflles waarin alle onderdelen aan bod komen. Daarna worden er 18 holes gespeeld, waarbij Chantalle Lens iedere dag in een andere flight meespeelt.

U kunt zelf deelnemen aan deze exclusieve reis maar u kunt uiteraard ook een eigen groep samenstellen (bijvoorbeeld met het bedrijf, met vrienden of als competitie team. Handicap 54 is wel een vereiste. De volgende reis is al weer gepland. klik op de flyer voor meer informatie

Vanaf 1 april tot 8 april is er een luxe golfreis naar Tenerife. Op basis van All inclusief verblijven we in een luxe hotel aan het strand van Adeje. We trainen en golfen 5 dagen op de mooiste banen. Voor meer informatie kijk op de Flyer hieronder, of stuur mij een mailtje.

Geplande trips of reizen: informatie staat in onderstaande flyers

Wilt u ook mee stuur mij dan snel een mailtje: info@chantallelens.nl