Leren golfen, of techniek verbeteren stap voor stap

De Golfschool helpt u graag bij het starten van uw golf carrière, of om een betere golfer te worden door betere techniek, met meer golf plezier en minder slagen !

Met de Starterscursus of individuele golflessen wordt u door de golfprofessional stap voor stap geholpen om uw baanpermissie en uw handicap 54 (oude GVB) te behalen. Met name is het belangrijk dat u plezier heeft in het spel en op de golfbaan.

Maar ook, als u meer ambitie hebt om uw golf techniek te verbeteren nadat u een handicap heeft behaald, is iets waar de golfschool u mee kan helpen. U kunt uzelf verder ontwikkelen in de vervolgstappen met goede begeleiding van een van onze golfprofessionals. Dit kan zowel in een privé- als in een groepsles. Golflessen zijn er op verschillende niveaus en worden aangepast aan uw fysieke mogelijkheden en wensen. Samen met u wordt een gestructureerd en persoonlijk plan samengesteld zodat u weet wat u kunt oefenen op basis van de gegeven aanwijzingen. Door het gevarieerde lesaanbod leert u spelenderwijs beter slaan, beter omgaan met uw materiaal en krijgt u inzicht in uw spel met nóg meer spelplezier als gevolg. Op het moment dat u meer plezier haalt uit het oefenen en spelen, dan zult u ervaren dat ‘Golfen meer is dan alleen een balletje slaan!’

Informatie over tarief vindt u hier.

Wilt u een golfles boeken:

klik hier voor de lesagenda van Chantalle Lens,

klik hier voor de lesagenda van Ernst Quispel.